top of page

Altın ve Gümüş Takıya En Güzel Alternatif: ÇELİK TAKI

Son günlerde altın ve gümüş fiyatlarının çok yükselmesiyle birlikte takı & aksesuar sektöründe yeni bir alternatif arayışı başladı. Ancak bu arayışta yeni alternatifin altın ve gümüş gibi hem kolay işlenebilmesi hem de dayanıklı olması çok önemliydi. Geniş kullanım alanıyla birçok farklı sektörde bulunan çelik materyali, takı & aksesuar için de en önde yer alan bir alternatif olarak karşımıza çıktı.


Peki nedir bu çelik takıların avantajı?

Birkaç yıl öncesine kadar adını daha yeni yeni duyduğumuz çelik takılar hem dayanıklı olması hem kararma yapmaması sayesinde kadınların en çok tercih ettiği trend takı çeşitleri arasına girdi. Ayrıca çelik takıların parlak yapıları da moda takipçilerinin deneyimini olumlu yönde etkileyen bir diğer faktör oldu.


Çelik takıya ilginin artması ile takı mağazalarında altın ve gümüş takıların yanında çelik takı koleksiyonları da oluşturuldu. Birçok ünlü marka yeni takı kreasyonlarında çelikten yapılmış takılara yer verdiler.


Fiyat olarak da değerlendirildiğinde altın ve gümüşe göre oldukça uygun fiyatlı olan çelik takılar, performansları ile altın veya gümüşü asla aratmıyor. Tam da bu nedenle kadın-erkek herkesin takı dolabında çelik takıların özel bir yere sahip olmaya başladığını görebiliyoruz. Buna artık takıda çelik devri diyebiliriz.


Peki siz birbirinden şık ve trend takıları incelediniz mi?

İnci Official'ın yüksek kalite çelik takılarına göz atın:






bottom of page